"Os Educadores-sonhadores jamais desistem de suas sementes,mesmo que não germinem no tempo certo...Mesmo que pareçam frágeisl frente às intempéries...Mesmo que não sejam viçosas e que não exalem o perfume que se espera delas.O espírito de um meste nunca se deixa abater pelas dificuldades. Ao contrário, esses educadores entendem experiências difíceis com desafios a serem vencidos. Aos velhos e jovens professores,aos mestres de todos os tempos que foram agraciados pelos céus por essa missão tão digna e feliz.Ser professor é um privilégio. Ser professor é semear em terreno sempre fértil e se encantar com acolheita. Ser professor é ser condutor de almas e de sonhos, é lapidar diamantes"(Gabriel Chalita)

Translate - Tradurre - Übersetzen - Çevirmen - переводчик -

quarta-feira, 30 de junho de 2010




Yeni albümü için gün sayan Megastar, albümünün piyasaya çıkmadan internete sızması konusunda bir önlem almadığını söyledi...
Pop müziğin megastarı Tarkan yeni çıkacak albümüyle ilgili açıklamalar da bulundu. Sözleri Aysel Gürel’e ait olan ‘Sevdanın Son Vuruşu ’ adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sunan Tarkan, beklenen albümün 10 Temmuz’ a kadar raflardaki yerini alması için gece gündüz stüdyoda çalışıyor.

MALİYETİ FAZLA DEĞİL



Albüm için Manhattan’daki evini 4 milyon dolara sattığı iddia edilen sanatçı, “Amerika’daki evi sattım ama albümle alakası yok. Türkiye’deki stüdyolar da yapılmış bir albüm. Türkiye’deki müzisyenlerin çaldığı, Türk besteci ve söz yazarların olduğu bir albüm. Türkiye’de yapılan diğer albümlerin maliyeti ne kadarsa bizimki de o kadar. Öyle düşünüldüğü gibi maliyeti yüksek değil” dedi.


Megastar, parçaları internete düşmesin diye stüdyoda geniş güvenlik önlemleri aldır dığı haberleri hakkında ise şöyle konuştu: “Ekstra bir önlem yok. Her albümde ne kadar özen gösteriyorsak bu albümde yine aynı. Zaten sakınan göze çöp batar. Aşk-ı Memnu’nun bile senaryosu internete düştü. Allah’ tan dizi yayınlanmadan bir gün önce düştü. Benim de başıma daha önce bu olay gelmişti. Hiç hoş olmuyor ama yapacak da bir şey yok.”




Bookmark and Share  

Nenhum comentário:

PENSAMENTOS